10 Νοεμβρίου 2011

Τομ το σαλιγκάρι

Μια όμορφη ιστορία από το βιβλίο "Ημερολόγιο Φθινοπωρινό" , Τ. Τσιλιμένη – Β. Αναγνωστόπουλος , εκδ. Καστανιώτη.

Ομαδική εργασιούλα

Κι ένα φύλλο εργασίας σε περίπτωση που χρειαστεί...

Και φυσικά το αγαπημένο μας τραγουδάκι "Το σαλιγκάρι" από το υπέροχο cd "Όταν το τραγούδι συναντά το παιχνίδι" του Γ.Σακελλαρίδη.


13 σχόλια:

  1. ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΩ ,ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑ, ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ..ΑΠΟΓΝΩΣΗ;; ΓΙΑΤΙ;;;ΤΟ BLOG ΣΟΥ ΒΟΗΘΗΣΕ ΠΟΛΥ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΙ (ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ) ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΚΑΤΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΠΟΓΝΩΣΗ---ΕΙΡΗΝΟΥΛΑ
    ΕΧΕΙΣ FACE BOOK ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειρήνη μου καταρχήν ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.Να ξέρεις πως κι εγώ παρακολουθώ από την αρχή το δικό σου blog και μάλιστα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
    Απόγνωση είναι μια κατάσταση που δε με εκφράζει σε μόνιμο επίπεδο αλλά έχουν υπάρξει στιγμές αλλά και ολόκληροι περίοδοι που αυτή κι εγώ είμασταν οι καλύτερες φιλενάδες!Σε μια τέτοια στιγμή σκέφτηκα να φτιάξω το σπιτάκι τούτο και το όνομα μας έμεινε...
    Όσο για το πραγματικό μου όνομα ,είσαι η πρώτη που αποκαλύπτω ότι λέγομαι Αγαθή.Φιλιά!(θα σε βρω στο fb)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ Η ΄απογνωση΄ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΠΛΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ.....ΣΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΜΟΝΟ ΛΕΚΤΙΚΑ.
    ΑΓΑΘΗ ΛΟΙΠΟΝ.....ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ.......ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή