26 Φεβρουαρίου 2011

Αποκριάτικη διακόσμηση

Η αποκριάτικη διάθεσή μας φαίνεται πριν καν ακόμα περάσουμε στην αίθουσα....
Μοbile κλόουν για τα παράθυρά μας


Γιρλάντα από χάρτινες αυγοθήκες

Παλαμοφασουλήδες!


Και ο κλασικός κλόουν από χάρτινο πιάτο πήρε τη θέση του στην τάξη μας...

Μαζί του και ένας τεράστιος κλόουν-γίγαντας!

Το κλασικό πια γαϊτανάκι...


Και ο δικός μας αρλεκίνος!



Και κάτι χρωστούμενο....Οι πλανήτες μας από papier mache σε διάταξη από τον πιο κοντινό στον πιο απομακρυσμένο από τον ήλιο (ύστερα από πολλές προσπάθειες και ιδέες , μόνο το κουρτινόξυλο ήταν αρκετά ανθεκτικό και αρκετά μεγάλο για να τους κρατήσει.Την άλλη φορά πιο μικροί...)


5 σχόλια:

  1. Όλη η διακόσμηση πολύ ωραία, αλλά τα παπιεδάκια... ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ! Χίλια μπράβο που μπήκατε σε τόσο χρονοβόρα διαδικασία και είχατε μάλιστα αυτό το αποτέλεσμα!

    Εύγε σας! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ όμορφη η δουλειά σου .Οι κλασικες κατασκευές που λες μας λύνουν συχνά τα χέρια ,Είναι δοκιμασμένες και τα παιδάκια τις λατρεύουν.Κάναμε το ίδιο κλοουνοφατσάκι με τα κρόσσια μόνο που τα χαρακτηριστικα έγιναν με δαχτυλομπογιές.
    Τούς πλανήτες δοκίμασε την επόμενη φορά μικρότερους και αφού περάσεις πετονιά μοντάρισέ τους με την σωστή σειρά σε ένα χαρτόκουτο απο το μπακάλικο της γειτονιάς σου .Το διόραμά μπορείς να το εμπλουτίσεις με διαφορα αλλα στοιχεία όπως διαστημόπλοια ,εξωγήινους κλπ.Τέλος το τοποθετούμε στη γώνιά των επιστημών .Τα παιδιά το λατρεύουν γιατι τα ταξιδευει και το παίζουν και με τα playmobil στις πρωινές δρστ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο! Εξαιρετική δουλειά και εξαιρετικό αποτέλεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Nothing at all is cost-free on this planet, but guarantee that you Buy facebook reviews merely from reliable sources for productive reputation on-line. buy usa facebook reviews

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. You could market your business by adding as many facebook likes as you can, as people constantly seek brand names and products that have whole lot of sort on facebook. buy targeted likes

    ΑπάντησηΔιαγραφή